Teollisuusmuutot ja haalaus

Pyydä tarjousLue lisää palvelustamme

Teollisuusmuutot ja haalaukset vaativat erityistä kalustoa ja osaamista, erityisesti kun puhutaan suurempien koneiden tai tuotantolinjojen siirroista. Kyse voi olla koneen siirtämisestä muutamien metrien verran tai niiden lastaamisesta ja kuljettamiseen toiselle paikkakunnalle, toisinaan jopa toiseen maahan.

Kaikki teollisuusmuutot samalta toimijalta

Kaikki teollisuusmuutot samalta toimijalta

Olemme teollisuusmuuttojen ja haalauksen kokeneita ammattilaisia, joille mikään työkohde ei ole liian suuri tai pieni. Yhteistyöverkostomme ansiosta saatte kaikki tarvitsemanne palvelut saman toimijan kautta, jolloin eri vaiheiden koordinointi jää kokonaan meidän vastuullemme.

Haalaus alusta loppuun kaiken kokoisille koneille

Oli kyseessä pieni tai suuri haalaus, se onnistuu meiltä tarpeesi mukaan joko osittain tai kokonaisvaltaisesti alusta loppuun asti. Teollisuusmuutto voi tulla kyseeseen esimerkiksi jos tehtaan koneet myydään muille toimijoille, tai nykyiset koneet ja kalusto halutaan haalata hallin sisällä uuteen paikkaan. Haalauspalvelumme kattaa koko prosessin kokonaisuudessaan, eli tarpeen vaatiessa puramme, pakkaamme, nostamme, lastaamme ja järjestämme kuljetukset suurille ja pienille koneille.

Vastuulliset ja virheettömät haalaukset

Etenkin isompien koneiden tai taakkojen haalaukset voivat vaatia niiden purkamista paloiksi siirtoa varten. Varmistamme kaikissa muutoissa ja haalauksissa, että siirrettävät koneet asennetaan uuteen paikkaan oikealla tavalla ja kunnollisesti kiinnitettyinä. Varmistamme siirron alusta sen loppuun, että kone tai muut siirrettävä taakka säilyy moitteettomassa kunnossa. Voimme hoitaa teollisuusmuuton kokonaisuudessaan tai vain osan siitä sopimuksen mukaan.

Siirrämme tarvitteassa koko tehtaan tai laitoksenne olennaiset osat:

 

  • Varaston
  • Työstökoneet
  • Työstölinjastot
  • Siilot
  • Asemat
  • Hallit
Haalaus ja kunnossapito samalla kerralla

Myös kunnossapito muuttojen yhteydessä

Teemme muuttojen yhteydessä myös monipuolista teollisuuden kunnossapitoa. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille tarkemmin siirtoa tarvitsevista koneistasi tai kuormistasi, niin keskustellaan tarkemmin sen parhaasta toteutustavasta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso yhteystiedot

Mikään teollisuusmuutto ei ole meille liian pieni tai suuri

OTA YHTEYTTÄ

info@jamamia.fi

Postiosoite:

Jamamia J. Ahola Tmi
Isoniituntie 20
31520 PITKÄJÄRVI