Peltikaton maalaus ja pinnoitus, Forssa, Hämeenlinna ja lähialueet

Pyydä tarjousLue lisää palvelustamme

Vanha peltikatto helposti uudenveroiseksi!

Peltikaton maalaus on oivallinen tapa kunnostaa jo hieman vanhempi haalistunut tai kulunut peltikatto. Mikäli edellinen pinnoite on pääsääntöisesti ehjää, vanhan katon maalaus voidaan tehdä suoraan aiemman pinnoitteen päälle. Jossain tapauksissa on kuitenkin viisainta poistaa vanha, vahingoittunut maali ennen uutta pinnoitusta, sillä vanha pinnoite voi aiheuttaa peltikaton uuden pinnoitteen kestävyyteen vakavia ongelmia. Mikäli haluat olla varman peltikaton uuden maalikerroksen kestävyydestä, vanha pinnoite kannattaa poistattaa samassa yhteydessä

Peltikaton maalaukset ja julkisivumaalaukset

Teemme yksityisille ja yrityksille peltikattojen pesuja ja maalauksia, mutta myös julkisivumaalauksia.  Tarvittaessa suoritamme myös tarpeelliset kattoremontit maalausten suorittamiseksi loppuun. Voimme myös purkaa vanhan katon ja tehdä uuden asiakkaan toiveiden mukaisesti ja taatusti ajallaan. Maalauspalveluihimme kuuluu:

  • julkisivumaalaukset
  • peltikattojen maalaus
  • peltikattojen pesut

Peltikaton maalaus, alueena Forssa, Hämeenlinna ja lähiseutu

Toteutamme peltikattojen maalaukset alueella Salo-Loimaa-Forssa-Hämeenlinna, ja sopimuksesta kauempanakin. Kun pyydät tarjousta peltikaton maalauksesta, annathan seuraavat tiedot kohteesta voidaksemme vastata pyyntöönne mahdollisimman nopeasti. Samalla osaamme antaa myös arviota peltikaton maalauksen kustannuksista, mutta tulemme mielellämme tarkastamaan kohteen vielä paikan päälle.

Anna siis seuraavat tiedot tai arviosi peltikatostasi tarjousta pyytäessä:

  • Katon pinta-ala
  • Kattomateriaali
  • Katon kaltevuus
  • Ympäryskasvusto

 

Peltikatto on kestävä ja näyttävä valinta, kun pinnoitus ja maalaus on toteutettu ammattimaisesti.

Kysy meiltä avaimet käteen tarjousta peltikaton maalaamisesta!

Peltikaton maalaus, Forssa, Hämeenlinna ja lähiseutu

OTA YHTEYTTÄ

info@jamamia.fi

Postiosoite:

Jamamia J. Ahola Tmi
Isoniituntie 20
31520 PITKÄJÄRVI